Professzionális borászati szoftver

A VinPilot® szoftverrel lehetősége van a borászata állandó felügyeletére és mindezt bárhonnan és bármikor.

A professzionális borászati szoftver segítségével figyelemmel kísérheti a pincéjében az erjedés alatt a lejátszódó fontos folyamatokat és igény esetén az összes fontos változásról automatikusan értesítést kaphat.

A szoftver lehetővé teszi az erjesztési- és cukor diagramok ábrázolása mellett az összes beavatkozás (pl. áttöltés, házasítás) dokumentálását, ami a későbbiekben bármikor lehívható. A rendszer egy jól áttekinthető, tisztán strukturált grafikus felülettel rendelkezik, ami egy felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, ennek köszönhetően a kezelő saját maga szerkesztheti meg a tartályok vagy hordók valósághű elrendezését az összes fontos adattal együtt. A pincében tetszés szerinti számú tartályt helyezhetünk el, függetlenül attól, hogy tároló- vagy erjesztő tartályról van szó, melyeket a későbbiek folyamán bármikor megváltoztathatunk.

Minden kontroll alatt

Vezérlés: A VinPilot® szoftverrel a borászat számos folyamatát irányíthatja, ideértve az erjedési hőmérsékletet, a vörösboros folyamatokat, a hordóterek párásítását és a kiszolgáló terek hőmérséklet szabályozását, mindezt függetlenül az Ön tartózkodási helyétől.
Felügyelet dokumentálás: Az összes releváns folyamat automatikusan felügyelt és permanensen rögzítésre kerül. A hőmérsékleti- és erjedési görbék bármikor lehívhatók és segítenek a későbbi döntések meghozatalában. Ha valami nem a terveknek megfelelően alakul, akkor igény esetén applikáción vagy e-mailen azonnal értesítést kap.

Okos pincemenedzsment

VinPilot® szoftver szürettől a palackozásig

Borászati kezelések: A VinPilot® szoftverben néhány kattintással létrehozhatóak a borkezelő szerek, amelyekkel később a borokat kezeljük. Minden lépés automatikusan dokumentálásra és mentésre kerül.
Házasítások és áttöltések: A VinPilot® szoftverrel a házasítások és az áttöltések automatikusan dokumentálhatóak. A házasítások esetében a bor összetétele rögzítésre kerül, ami egy kördiagramon grafikusan megjelenik.
Munkafolyamatok: Egy utasítási listában a borász minden tevékenységet előre megtervezhet és akár ki is oszthatja azokat a pincemesternek, akinél az elvégzendő feladatok listája megjelenik és a befejezést követően a feladatot le is zárhatja.
Elemzések: Külső laboratóriumi elemzési adatai a VinPilot® szoftverbe bevihetők. Az elemzések dokumentumai az egyes borokhoz hozzárendelhetőek, így bármikor rendelkezésre állnak.
Tartálykezelés: A bortételek mellett a tartállyal kapcsolatos műveletek is dokumentálhatóak, így bármikor visszakereshető, hogy ki, mikor, melyik tartályt tisztította és melyik tartály- vagy hordó mikor, milyen gyakran és milyen borral volt töltve.

Hiánytalan dokumentáció

A VinPilot® szoftver minden műveletet és mérési paramétert  folyamatosan és zökkenőmentesen rögzít.

Tétel listák: Az áttekinthető tételnaplók bármikor előhívhatók, exportálhatók és kinyomtathatók.
Exportáló felület: Egy exportáló interfész segítségével automatikusan rendelkezésre bocsátható az összes vagy egy-egy meghatározott adatterület más szoftveralkalmazások számára.
Biztonságos adattárolás: A VinPilot® szoftverben minden adatot titkosított formában továbbítunk, így azok biztonságban vannak az illetéktelen hozzáféréstől. Az adatokat titkosítva tárolhatja saját szerverén és/vagy külső felhőszervereken.