KERESKEDELMI ÜZLETÁGUNKRÓL

A legfontosabb tudnivalók röviden

A Megawatt Villamosipari Kft. 1993 óta folytat kereskedelmi tevékenységet az ország egész területén az ipari automatizálás, az energiaelosztás, a méréstechnika, a villamos készülékek és berendezések, a világítástechnika, háztartási készülékek, valamint a kábelek és vezetékek termékkörökben.

Kereskedelmi egységünk 300 m2 üzlethelyiséggel, és több mint 1500 m2 raktárhelyiséggel rendelkezik.

Partnereink

01 

Ipari
felhasználók

02 

Villanyszerelők
& kivitelezők

03 

Viszonteladói
partnerek

04 

Lakossági
ügyfelek

Szakképzett kollégáink a beszállítóink termékeivel kapcsolatban alapos szaktudással rendelkeznek, így hatékonyan támogatják partnereink, megrendelőink munkáját.

Raktárkészletünk összetétele és mennyisége lehetővé teszi, hogy a felmerülő igényeket részben azonnal, részben rövid szállítási határidővel vállalni tudjuk. A készleten lévő termékekre gyors szállítást biztosítunk az ország bármely pontjára logisztikai partnerünk bevonásával.

Bemutató termünkben háztartási gépekkel, lámpatestekkel és világítási termékekkel állunk lakossági és üzleti ügyfeleink rendelkezésére.

Hisszük, és valljuk, hogy a Megawatt Kft. jövőjét a cég és munkatársai filozófiája határozza meg, mely szerint legfontosabb az elégedett vevő!