Rólunk

A Megawatt Villamosipari Kft. 1993 óta folytat kereskedelmi tevékenységet az ország egész területén az ipari automatizálás, az energiaelosztás, a méréstechnika, a villamos készülékek és berendezések, a világítástechnika, háztartási készülékek, valamint a kábelek és vezetékek termékkörökben.

Forgalmazott márkák

Bemutatótermünk

Cégünk dinamikusan bővülő termékválasztékkal áll vásárlói szolgálatára világítástechnikai bemutatótermében. Minden fogyasztói igényt kielégítő világítótest megtalálható palettánkon. Elsősorban a Rábalux, az Eglolux, a Kanlux és a Tracon termékeit forgalmazzuk. Üzletünkben felkészült szakemberek nyújtanak segítséget bármilyen világítástechnikai kérdés felmerülése esetén. Széles választékban biztosítunk ledes fényforrást kedvező áron. Kisgép kínálatunk is említésre méltó: Concept, Zelmer és Bosch termékek mellett megtalálhatók  az ETA háztartási kisgépei is, melyek igényes és megbízható, kiváló minőségű termékek, és 75 éve szolgálják a háztartásokat.

Címünk

2536 Nyergesújfalu, Megawatt utca 1.

Minden raktáron

Webshopunkban kizárólag olyan termékek szerepelnek, melyek raktárkészletről, azonnal szállíthatóak, így időt spórolunk ügyfeleinknek a gyors szállítással.

Országos szállítás

Termékeink az egész ország területéről elérhetőek.

Modern bemutatóterem

Nyergesújfalun, modern és tágas bemutatótermünkben kedvére nézelődhet, és kényelmesen vásárolhat. Az üzlet előtt tágas, ingyenes parkoló várja.

Széles termékpaletta

Kínálatunkban az összes meghatározó gyártó termékét megtalálja, oldalunkról pedig az aktuális katalógusokat is letöltheti.

Állítsa össze saját árajánlatát!

Árajánlat-készítő felületünk segítségével időt spórolva, könnyedén állíthatja össze rendelését a gyártói árak figyelembe vételével, majd egy kattintással el is küldheti nekünk. A beérkezést követően, a lehető legrövidebb időn belül elküldjük személyre szabott, kedvezményes árajánlatunkat.