Szoftvertámogatás nélküli vezérlők

Legfontosabb tudnivalók

A VinPilot vezérlőink IP 54-es kivitelben tartályra vagy annak közvetlen közelébe telepíthetőek, de kívánság esetén egy központi vezérlőben is elhelyezhető. A tartályvezérlők előnye, hogy a kijelzőjén, a tartály közelében leolvasható az éppen aktuális erjedési hőfok, és az esetleges módosítások a szabályzó kezelőfelületén elvégezhetőek.

A VinPilot One tartályszabályzóval egy új széria került kifejlesztésre, ami képes a borászatok legmagasabb igényeit is kielégíteni és a megbízható működés mellett a kitűnő ár/érték aránnyal rendelkezik. A szabályzókat olyan borászatoknak ajánljuk, ahol csak az erjesztési folyamat irányítása – beleértve a fermentáció alatti hűtést és fűtést – az almasav-bontás, hidegkezelés az igény.

A magas szintű elektronika egy újonnan kifejlesztett vízmentes házba került beépítésre, amely egy biztonságos, zavarmentes üzemvitelt és hosszú élettartamot garantál. A tartályszabályzók, az előzőekhez hasonlóan, többféle kivitelben készülnek és különböző módon, közvetlenül a tartályokra vagy falra szerelhetők.

Szerelési minta

null

VinPilot One Flex

A ONE FLEX szabályzó egy, a hátoldalára szerelt, beépített rozsdamentes hőmérséklet érzékelővel rendelkezik és a tartályokra szerelt védőhüvelybe helyezhető. A szabályzók VinPilot One Flex J vagy VinPilot One Flex-SI-ként kerülnek forgalomba és egy vízmentes, dugaszolható csatlakozó segítségével kapcsolódnak a vezérlő hálózathoz. Ez az alkalmazás lehetővé teszi egy tétel erjesztésének befejeztével a szabályzó egy másik, éppen erjesztendő tartályra való áthelyezését, ezáltal költséghatékonnyá téve a beruházást.

VinPilot One Split

A ONE SPLIT szabályzóknál a hőmérőt általában egy 8m hosszú kábel segítségével csatlakoztatjuk, ami lehetővé teszi a tetszőleges elhelyezést a tartályokon vagy az épület falán. A VinPilot Split T változatnál 3db M4-es csavaro segítségével rögzíthetjük a szabályzót a tartályokra, a gyártó által szerelt tartólemezre. Az SI változatnál egy úgynevezett „snap in” adapter és egy, a tartályra szintén a gyártó által hegesztett, rozsdamentes hengeres csap segítségével rögzítjük a szabályzót, de lehetőség van a falra való szerelésre is.

VinPilot Panel

Olyan pincészetekhez ajánljuk, ahol nem szükséges a szoftveres támogatás, de a vezérlést központi helyről szeretnénk irányítani.